Yeni Metaverse Coin %1500’lük İnanılmaz Bir Artış Yaşadı: İyi Bir Yatırım Mı?


Son güncellenme : 15.03.2022 - 22:59

Kripto piyasaları bu hafta yatay işlem görmeye devam ediyor, bu da Metaverse kripto para birimlerinin çeşitli fiyat hareketleri yaşama fırsatına sahip olduğu anlamına geliyor. Bugün bir kripto para birimi de bu anlatıyı destekleyen bir hamle yaptı ve yakın zamanda CoinMarketCap’te listelenmesinin ardından son 24 saatte 1500’ün üzerinde kazanç sağladı. Biz de KoinFinans olarak bu kripto para birimini yakından inceledik ve HydraMeta’nın (HDM) nasıl bir kripto para birimi olduğuna bir göz attık.

Tamamen Seyreltilmiş Piyasa Değeri 9.4 milyon dolar olan HydraMeta (HDM), son 24 saatte yüzde 1500’e varan inanılmaz bir artışla 0,0009437 dolar seviyesinden işlem görüyor. HDM’nin, haberin yazıldığı her saniye artmaya devam ettiğine de dikkat çekmekte fayda var. Ancak bu tür yeni kripto para birimlerinin volatil olduğuna ve kazançların hepsinin bir anda silinebileceğini unutmamak gerekiyor.

HydraMeta Nedir?

Oldukça yakın bir zamanda, 13 Mart 2022’de, CoinMarketCap’te listelenen HydraMeta, kendisini Metaverse blok zinciri oyunlarında NFT’lerin toplanması ve servisi için bir platform olarak tanımlıyor. Amaçları sadık sahiplerine nesiller boyu zenginlik sağlamak olan proje ilk olarak PinkSale’de başlatıldı ve ekip KYC tarafından da denetlendi.

HydraMeta platformu, kullanıcılarının diğer kripto para cüzdanlarına aktarma yapmadan farklı blok zincir piyasalarında alım satım yapabilmelerine ve işlem ücretlerini azaltabilmelerine olanak tanıyor. Platformun yerel hizmet varlığı olarak hizmet gören token ise HDM‘dir.

Dürüst HydraMeta Değerlendirmesi

Her gün kripto para birimi piyasasında yeni projeler piyasaya sürülüyor ve hepsi yatırımcılarına büyük kazançlar sağlama vaadinde bulunuyor. Ancak projeleri tanımadan atlamak hiçbir zaman akıllıca bir seçim olmuyor. Biz de platforma, teknik incelemesine ve token’ına daha yakından baktık ve size HydraMeta hakkında dürüst bir fikir vermeye çalıştık.

Projenin teknik incelemesine baktığınızda, örneğin “proje ekibi Hydraswpa platformunu  oluşturdu” ifadesi gibi epeyce yazım hatası bulunuyor. Teknik incelemenin yazarının burada Hydraswap demek istediği düşünülüyor.

Bunların dışında platform, bir ticaret platformu, bir NFT platformu ve bir cross-game topluluk merkezi gibi birkaç özellik vaat ediyor. Bununla birlikte, projenin bünyesinde bir dApp veya bir Minimum Uygulanabilir Ürün (MVP) bulunmuyor.

HydraMeta’nın olumlu yanlarından birisi ise, son derece iyi tasarlanmış NFT’leridir. Bununla birlikte, gelecekte bir NFT pazarının başlatılıp başlatılmayacağı ise henüz belli değil.

HydraMeta’nın bir diğer olumlu yanı da platformda mevcut olan likidite miktarıdır. Ancak ekip, likiditenin kilitlendiğini iddia ederken, likidite için WBNB’nin değil yalnızca token’ların kilitlendiği de dikkat çekilmesi gereken bir durum.

HydraMeta’nın sona eren ön satışına bakarsanız, herhangi bir BNB toplanmadığını, yani WBNB’nin kendisi değil, yalnızca platformun yerel token’ların likidite için kilitlendiğini görebilirsiniz.

Ayrıca, ön satış için belirtilen token adresi ile CoinMarketCap’teki token adresi eşleşmiyor…

Genel olarak, yatırımcıları bu tür tehlike bayrakları içeren projelere yatırım yapmak istiyorlarsa dikkatli olmaya davet ediyoruz. Ekip bir dApp veya herhangi bir Minimum Uygulanabilir Ürün yayınlamayı başarırsa, bu proje çok daha iyi bir görünüme sahip olacaktır, ancak o zamana kadar bu proje sadece geliştiricilerin gerçek kazananlar olduğu bir kumar.

*Minimum Uygulanabilir Ürün (MVP), tüketicilerin ilgisini çekmeye yetecek temel özelliklere sahip yeni bir ürünün pazara sunulduğu bir geliştirme tekniğidir. Nihai ürün ancak ürünün ilk kullanıcılarından yeterli geri bildirim alındıktan sonra piyasaya sürülür.

Bu teknik, nihai ürünü çok daha iyi hale getirmelerine yardımcı olur. MVP konseptinin yardımıyla, araştırma veya pazarlama ekibi, ürünün nerede eksik olduğunu veya güçlü veya zayıf yönlerinin neler olduğunu öğrenecektir.

Fiyat hareketlerini buradan kontrol edebilirsiniz.

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Son olarak KoinFinans ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Kaynak : nulltx
SORUMLULUK REDDİ: Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup yatırımınızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız.Risk Açıklaması ve Sorumluluk Reddi Beyanı metnimizi okumak için BURAYA tıklayabilirsiniz.


Yeni Metaverse Coin %1500’lük İnanılmaz Bir Artış Yaşadı: İyi Bir Yatırım Mı? haberi için ; henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?