Nisan 5, 2024

2024 Yılında Takip Edilebilir 8 Meme Coin: Şimdi Harekete Geçin


Sorumluluk reddi beyanı: Bu, sponsorlu bir içerik ve basın bültenidir. KoinFinans.com, ilgili şirket tarafından sağlanan bu sayfadaki içeriğin doğruluğunu garanti edemez ve bu sayfada yer alan ürün ve hizmetlerle ilgili doğabilecek zararlardan sorumlu tutulamaz. Kripto para yatırımları yüksek riskli yatırımlardır yatırım kayıp riski bulunmaktadır, okuyucular, herhangi bir işlem yapmadan önce kendi detaylı araştırmalarını yapmalıdırlar.

Sponsorlu içerik göndericisine göre 2024 yılında kripto piyasası fırsatlarla dolu ve meme coin’ler bu heyecan verici hücuma öncülük ediyor. İzlenmesi gereken projelerden olması için meme coin KangaMoon (KANG), Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Dogwifhat (WIF), Pepe (PEPE), Floki (FLOKI), Bonk (BONK) ve Book of Meme (BOME).

KangaMoon (KANG)

Sponsorlu içerik göndericisine göre KangaMoon (KANG) geleceği başarılı olabilecek mi merak ediliyor. Bu ön satış şimdiden 20.000 topluluk üyesini bir araya getirdi ve 4 milyon doların üzerinde para topladı ve Nisan 2024 sonuna kadar 5 milyon dolara ulaşmayı hedefliyor. Fakat geleceği belirsizdir, risk bulunuyor.

Kripto para yatırımları yüksek riskli yatırımlardır, herhangi bir işlem yapmadan önce detaylı araştırmanızı yapınız.

Çoğu meme coini yalnızca hype odaklı olsa da, KANG gerçek faydası sayesinde öne çıkabileceği iddia ediliyor. Açıklamak gerekirse, KangaMoon’un Oyna-Kazan (P2E) oyunu, birincil oyun içi para birimi olarak KANG tokenine sahip olacak. Bu jeton ile oyun içi eşyalar satın alacak ve karakterlerin seviyesini yükselteceksiniz. Ayrıca, yalnızca KANG sahiplerinin ekstra jetonlar için katılabileceği mücadeleler de olacak. Geleceği belirsizdir, yatırım kayıp riski bulunmaktadır.

KangaMoon, sosyal medyada daha fazla insanın bu meme parası hakkında konuşmasını sağlamak için, lansmanından önce aktif üyelere ücretsiz KANG tokenler veriyor. Bu nedenle, sayısız tüccar şimdi KangaMoon’un sosyal medya gönderilerini beğenmek / yorum yapmak / paylaşmak için acele ediyor.

Kripto para yatırımları yüksek riskli yatırımlardır, herhangi bir işlem yapmadan önce detaylı araştırmanızı yapınız.

Bu meme coin, ön satışının 5. Aşamasında olduğu için şu anda yalnızca 0,0196 dolar değerinde. Erken satın alanlar %291’lik bir yatırım getirisinin çıkarıyor ve bu da 5.800’den fazla kişinin bu meme coin’in sahibi olmasını sağladı. Uzmanlar, 2028 yılına kadar 885 milyon dolara ulaşabilecek olan P2E oyun pazarıyla olan bağları sayesinde, 2024 yılının 2. çeyreğinde borsalarda listelenebilirse kazanç sağlayabileceği iddia ediliyor.

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin (DOGE) bu meme coin listesinde ikinci sıraya yerleşti. İlk meme coin olarak Dogecoin, tüccarlar için bir ilgi mıknatısı olarak yerini korudu. Son zamanlarda, DOGE bir yükseliş dalgası sürüyor. CoinMarketCap’e göre, Dogecoin fiyatı 0,16 $ ‘dan 0,18 $’ a yükseldi. Piyasa değeri bu süre içinde 23,06 milyar dolardan 26,78 milyar dolara çıktı.

Bu madeni paranın teknik analizi de alım bölgesinde yer alıyor. Örneğin, Dogecoin kriptosu 100 ve 200 günlük EMA’larının üzerinde işlem görüyor. Dahası, Dogecoin için şu anda yeşil renkte 26 teknik gösterge var. Sonuç olarak, kripto alanındaki uzmanlar yükseliş eğilimli bir Dogecoin fiyat tahmini yaptı. Dogecoin için 2024’ün 2. çeyreğinde 0,24 dolara yükseliş öngörüyorlar.

Shiba Inu (SHIB)

Sırada, meme coin alanında bir başka baskın güç olan Shiba Inu (SHIB) var. Dogecoin’den ilham alan Shiba Inu kriptosu, merkezi olmayan ekosistemiyle bu sektörde kendine bir isim yaptı. Shiba Inu fiyat hareketi açısından, son 30 gün içinde 0,000026 $’dan 0,000027 $’a yükseldi. Piyasa değeri bu dönemde $15,65B’dan $16,12B’a yükseldi.

Teknik analiz perspektifinden bakıldığında, Shiba Inu’nun değeri yükselmeye devam edecek. Özellikle, Shiba Inu 50 ve 100 günlük EMA’larının üzerinde işlem görürken, satın alma bölgesinde 21 teknik göstergeye sahip. Tüm bu nedenlerden dolayı, önde gelen piyasa analistleri Shiba Inu fiyat tahminlerinde Q2 2024 sona ermeden $0.000041’a yükseleceğini öngörüyor.

Dogwifhat (WIF)

Dogwifhat (WIF) meme coin piyasasında hızla popülerlik kazanıyor. CoinMarketCap verilerine göre, Dogwifhat fiyatı yalnızca geçtiğimiz ay 1,71 dolardan 3,85 dolara sıçradı. Bu süre zarfında, bu meme coin’in piyasa değeri de 1,70 milyar dolardan 3,84 milyar dolara sıçradı.

Dogwifhat coin için yapılan teknik analiz, yükseliş eğiliminin oluştuğunu gösteriyor. Örneğin, on teknik gösterge artık Dogwifhat için alım sinyalleri gösteriyor. Kripto uzmanları, Dogwifhat fiyat tahminlerini yaparken tüm bu faktörleri dikkate alıyor. Bu nedenle, 2024 yılının 2. çeyreğinin sonundan önce Dogwifhat için 0,25 $ ‘a potansiyel bir artış öngörüyorlar.

Pepe (PEPE)

Pepe (PEPE) de yatırım yapılacak en iyi meme coinleri listemizde yer aldı. Son zamanlarda, bu meme coin bir yükseliş dalgası yaşıyor. Son 30 gün içinde Pepe fiyatı 0,0000070$’dan 0,0000072$’a fırladı. Pepe’nin piyasa değeri bu süre zarfında 2,90 milyar dolardan 3,11 milyar dolara yükseldi.

Pepe coin teknik analizi de parlak bir geleceğe işaret ediyor. Örneğin, Pepe şu anda 21 günlük EMA’sının üzerinde işlem görüyor. Ayrıca, bu meme madeni para için 17 teknik gösterge yeşil renkte yanıp sönüyor. Bu nedenle, piyasa analistleri Pepe’nin değerinin 2024’ün 2. çeyreğinde 0,000012 dolara ulaşacağını öngörüyor.

Floki (FLOKI)

Elon Musk’ın köpeğinden esinlenen Floki (FLOKI), meme coin yatırımcıları arasında hızla favori haline geliyor. Hızla artan popülaritesiyle FLOKI, aylar geçtikçe değer kazanabilir. Floki fiyatı yalnızca geçtiğimiz ay 0,00014$’dan 0,00021$’a sıçradı. Piyasa değeri de bu dönemde 1,47 milyar dolardan 2,01 milyar dolara çıktı.

Teknik analiz perspektifinden bakıldığında, Floki coin için yükseliş eğilimi devam edebilir. Örneğin, Floki şu anda 50 ve 100 günlük EMA’larının üzerinde işlem görüyor. Bu meme madeni para için 21’den fazla teknik gösterge de yeşil gösteriyor. Bu nedenle uzmanlar, Floki’nin 2024’ün 2. çeyreğinde 0,000357 $ değerine ulaşacağını tahmin ediyor.

Bonk (BONK)

Sondan ikinci sıraya, büyümesiyle manşetlere çıkan bir meme coin olan Bonk’u (BONK) yerleştirdik. CoinMarketCap verilerine göre, Bonk fiyatı geçtiğimiz yıl 0,00000062$’dan 0,00002298$’a yükseldi. Bu süre zarfında, bu meme coin’in piyasa değeri de 19,75 milyon dolardan 1,49 milyar dolara sıçradı.

Bonk kripto teknik analizi de yükseliş tablosu çiziyor. Şu anda Bonk, 21 günlük EMA’sının üzerinde işlem görürken, yeşil renkte 14 teknik göstergeye sahip. Bu nedenle, piyasa analistleri, 2024’ün 2. çeyreği sona ermeden önce 0,000038 $ ‘a ulaşan yükseliş eğilimli bir Bonk fiyat tahmini yaptı.

Book of Meme (BOME)

Son olarak, Book of Meme (BOME) listemizdeki son meme parasıdır. Son zamanlarda, Book of Meme, mükemmel performansıyla meme madeni para piyasasında dalgalar yaratıyor. Başka bir deyişle, Book of Meme fiyatı yalnızca geçtiğimiz ay 0,00093 dolardan 0,017 dolara yükseldi ve piyasa değeri 376 milyon dolardan 958 milyon dolara çıktı.

Teknik analiz perspektifinden bakıldığında, Book of Meme’in geleceği parlak görünüyor. Örneğin, Book of Meme coin’in satın alma bölgesinde 12 teknik göstergesi var. Bu nedenle, kripto alanındaki uzmanlar, Book of Meme coin’in 2024 yılının 2. çeyreğinin sonundan önce 0,024 $ değerine ulaşacağını tahmin ediyor. Bu, Book of Meme’yi izlenmesi gereken meme paralarından biri yapar.

Kripto para yatırımları yüksek riskli yatırımlardır, herhangi bir işlem yapmadan önce detaylı araştırmanızı yapınız.

KangaMoon tokeni resmi sitesinden incelemek için tıklayın.

Telegram hesabı için tıklayın.

*Yazı yatırım tavsiyesi değildir! Sponsorlu (reklam) bir içeriktir. Kripto para yatırımları yüksek riskli yatırımlardır yatırım kayıp riski bulunmaktadır, herhangi bir işlem yapmadan önce detaylı araştırmanızı yapınız!

Sorumluluk reddi beyanı: Bu, sponsorlu bir içerik ve basın bültenidir. KoinFinans.com, ilgili şirket tarafından sağlanan bu sayfadaki içeriğin doğruluğunu garanti edemez ve bu sayfada yer alan ürün ve hizmetlerle ilgili doğabilecek zararlardan sorumlu tutulamaz. Kripto para yatırımları yüksek risk içermektedir, okuyucular, herhangi bir işlem yapmadan önce kendi detaylı araştırmalarını yapmalıdırlar.
Kaynak : KangaMoon
SORUMLULUK REDDİ: Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup yatırımınızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız.Risk Açıklaması ve Sorumluluk Reddi Beyanı metnimizi okumak için BURAYA tıklayabilirsiniz.


2024 Yılında Takip Edilebilir 8 Meme Coin: Şimdi Harekete Geçin haberi için ; henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?