2024 Altcoin Sezonu Ne Zaman? Analist Beklenen Yükselişin Anahtarını Paylaştı

Nick Valdez (Deezy), önümüzdeki boğa koşusunda altcoin piyasasının en başarılı dönemlerini yaşayacağına inanıyor.


Discover Crypto YouTube kanalının sunucusu Nick Valdez (Deezy), önümüzdeki boğa koşusunda altcoin piyasasının en başarılı dönemlerini yaşayacağına inanıyor.

Deezy, gelecekteki altcoin fiyat hareketlerini tahmin etmek için farklı göstergeler kullanan birçok önde gelen kripto analistinin görüşlerinden yararlanıyor.

Kısa süre önce yayınladığı bir videoda, Deezy, altcoinlerin bu yıl önemli ölçüde yükselme potansiyeline sahip olduğuna dair bazı temel nedenleri vurguladı. İlk olarak, Discover Crypto sunucusu, Bitcoin’in Tüm Zamanların En Yüksek (ATH) seviyesinden %25 uzakta olduğunu, ancak çoğu varlığın ATH’lerinden %100 aşağıda olduğunu belirtti. Deezy, Ash Crypto’nun X’teki bir gönderisine atıfta bulunarak, RWA, yapay zeka coin‘ler (AI) ve meme coin’ler gibi çeşitli anlatılara rağmen birçok altcoinin BTC’ye kıyasla düşük performans sergilediğini gözlemledi.

Bu durumu desteklemek için Deezy, yaklaşan ETH ETF ticaret lansmanının altcoin piyasası için oldukça olumlu olabileceğini belirtti. Deezy, ETH ETF lansmanının daha fazla ETF onayına yol açacağını ve Solana, Avalanche ve hatta Dogecoin veya Bitcoin Cash gibi daha az bilinen altcoinlerin ETF’lerinin onaylanabileceğini öngörüyor. Deezy, RWA ve AI anlatılarının yaklaşan boğa koşusunu ICO’ların 2017 boğa döngüsünü yönlendirdiği, NFT’ler ve oyunların 2021 trendine hakim olduğu gibi yönlendireceğine inanıyor.

Deezy’nin yanı sıra diğer önde gelen kripto analistleri de yaklaşan altcoin sezonu için benzer tahminlerde bulundular. Örneğin, X’teki ünlü kripto analisti EllioTrades, kriptonun “en sadık yatırımcıalrını en büyük kazançlar gerçekleşmeden önce dışarı itmesini” şiirsel bir şekilde tanımladı. EllioTrades, altcoin rallisinin 2025’in başında gerçekleşeceğine inanıyor.

Bu arada, Deezy, yaklaşan altcoin sezonu için çıkış stratejisinin 2025 yılında olduğunu belirtti. Tarihsel verileri kullanarak altcoin piyasasının genişleme aşamasında olduğunu ve birikim sonrası ralliden çekildiğini gösterdi. Deezy’nin analizi, altcoin piyasasının önümüzdeki 12 ay içinde çoğu kripto varlığın önemli kazançlar elde edebileceği parabolik bir rallinin eşiğinde olduğunu öne sürüyor.

Kaynak : CoinEdition

Yazar Hasan Hüseyin Lif hakkında :

Siyaset, ekonomi, göç konularıyla ilgilenen bir 'sosyolog'. Blockchain teknolojisine olan ilgim beni önce KoinFinans'a yönlendirdi. Yaklaşık üç yıldır kripto para haberleri başta olmak üzere sektöre ilişkin yazılar hazırlıyorum.

SORUMLULUK REDDİ: Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup yatırımınızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız.Risk Açıklaması ve Sorumluluk Reddi Beyanı metnimizi okumak için BURAYA tıklayabilirsiniz.


2024 Altcoin Sezonu Ne Zaman? Analist Beklenen Yükselişin Anahtarını Paylaştı haberi için ; henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?